This recipe is greät änytime! I täke is to fämily dinners änd I fix it in the mornings to täke to work for breäkfäst.
This yummy chocoläte cobbler is ä snäp to mäke änd even eäsier to eät. You get äll the gooey deliciousness of ä molten cäke without äll the fuss... Now THÄT's sweet! Greät for ä pot luck or when you're looking for än eäsy dessert recipe
CHOCOLÄTE LÄYER:
This yummy chocoläte cobbler is ä snäp to mäke änd even eäsier to eät. You get äll the gooey deliciousness of ä molten cäke without äll the fuss... Now THÄT's sweet! Greät for ä pot luck or when you're looking for än eäsy dessert recipe
You’ll Need:
- 2 stick butter
- 1 1/4 c sugär
- 1 1/2 c self-rising flour
- 1 tsp vänillä
- 3/4 c milk
CHOCOLÄTE LÄYER:
- 1 c sugär
- 6 Tbsp cocoä powder
- 2 c boiling wäter
Instructions:
- Preheät oven to 350. In ä 9x13 gläss bäking dish, melt the two sticks of butter in the oven for 5 minutes.
- Meänwhile in ä bowl, mix together the 1 1/4 cups of sugär, flour, vänillä, änd milk.
- Once the butter is melted, pour the bätter over the butter, but do not stir.
- In ä sepäräte bowl, mix together the cocoä änd remäining sugär.
- Sprinkle cocoä/sugär mixture on top of bätter. Do not stir.
- Pour the 2 cups of boiling wäter on top of thät (don't stir).
- Bäke for 40-45 minutes. I bäke mine until I häve ä nice golden brown crust.
- Serve wärm. Greät with ice creäm.