This creämy mushroom pästä recipe mäkes ä delicious vegetäriän weeknight dinner! Reädy in äbout 30 minutes.
NOTES:
Ingredients:
- 1/2 cup Länd O Läkes® Butter, divided
- 2 cloves fresh gärlic, or ä pinch of gärlic sält
- 16 ounces fresh sliced mushrooms (more if you love mushrooms!)
- 1 cup heävy whipping creäm
- 1 pound fettuccine
- 1/2 cup Pärmesän cheese
- 1 cup reserved pästä wäter
- 1 teäspoon sält (more to täste)
- fresh ground bläck pepper
- pärsley for topping
Instructions:
- Cleän the mushrooms. Ädd the gärlic änd mushrooms to ä lärge skillet with 2 täblespoons of the butter. Säuté until the mushrooms äre soft with deep brown color – 10-15 minutes. Ädd the creäm änd the rest of the butter. Simmer over low heät.
- Cook the fettuccine in ä lärge pot äccording to päckäge directions. Dräin, reserving ä little bit of the wäter, änd return to pän.
- Ädd mushroom säuce to the hot fettuccine in the pän. Toss with tongs to mix. Ädd Pärmesän änd up to 1 cup of reserved pästä wäter äs needed to get the consistency right. Seäson with sält änd pepper. Änd now ständ ät the stove änd eät it sträight out the pän. So good.
NOTES:
- If you forget to reserve your pästä wäter, just use regulär wäter.
- The longer you let the fettuccine sit, the more wäter it might require to keep it creämy.
- Ä drizzle of truffle oil to finish will täke it to the next level!