This Bäked Späghetti is ä one pän meäl thät’s älwäys ä hit ät the supper täble or ät ä covered dish supper. With ä creämy, cheesy center, änd ä meäty säuce, this pästä cässerole is comfort food täken to ä whole new level!
Ingredients:
- 1 pound ground beef
- 1 smäll to medium onion - chopped
- 1 24 oz jär Märinärä säuce - I use Räo's
- 1 cup cottäge cheese
- 1 cup Pärmesän cheese - gräted
- 1 egg
- 1 pound späghetti
- 1 8 oz creäm cheese
- 2 cups Mozzärellä cheese - gräted
Instructions:
- Heät oven to 350 degrees.
- In ä medium size skillet, cook ground beef änd onion until done. Dräin off fät. Pour Märiänä säuce over meät änd mix well.
- In ä lärge pot, cook späghetti äccording to päckäge directions. When done, dräin. Ädd creäm cheese änd mix well, coäting äll späghetti.
- Mix together, in ä medium size bowl, cottäge cheese, 1/2 cup Pärmesän cheese änd egg.
- To build bäked späghetti, pläce äpproximätely 1/2 cup of meät säuce in the bottom of ä 9x13 cässerole dish. Pläce hälf of späghetti on top of meät mixture smoothing to the edges of cässerole dish. Läyer on cottäge cheese mixture, covering äll of späghetti. Läyer remäining späghetti over cheese. Spoon remäining meät mixture over äll läyers. Top with Mozzärellä cheese. Cover with foil änd bäke for 20 minutes. Remove foil, sprinkle on 1/2 cup of Pärmesän cheese änd bäke for ädditionäl 15 minutes until cheese is golden brown. Remove from änd ällow to reset 10 minutes. Cut into squäres änd serve.