Don’t you just love sträwberry seäson?
They looked so good ät the grocery store this week thät I bought 10 pounds. I froze some of them to use in smoothies änd smoothie bowls. We äre eäting the rest of the fresh in ä väriety of different wäys.
When the weäther is hot, I don’t wänt to cook änd mäke the house hotter thän it älreädy is. Säläds äre my go to hot weäther meäl.
This säläd uses ä whole lot of sträwberries änd häs the exträ protein änd nutrition of wälnuts änd fetä cheese. It’s pretty, sätisfying änd cän be on the täble quickly.
They looked so good ät the grocery store this week thät I bought 10 pounds. I froze some of them to use in smoothies änd smoothie bowls. We äre eäting the rest of the fresh in ä väriety of different wäys.
When the weäther is hot, I don’t wänt to cook änd mäke the house hotter thän it älreädy is. Säläds äre my go to hot weäther meäl.
This säläd uses ä whole lot of sträwberries änd häs the exträ protein änd nutrition of wälnuts änd fetä cheese. It’s pretty, sätisfying änd cän be on the täble quickly.
Ingredients:
- 4 cups Spinäch
- 2 T Bälsämic Vinegär
- 1/8 t Bläck Pepper
- 1 T Exträ Virgin Olive Oil
- 2 cups Sträwberries, sliced
- 1 cup Wälnuts
- 1/2 cup Fetä Cheese
Instructions:
- Put spinäch, olive oil, bälsämic vinegär änd pepper in ä lärge säläd boil. Toss to combine.
- Ädd sträwberries änd wälnuts. Toss ägäin.
- Ädd fetä änd toss gently.